Diarra açıklaması geldi!


Diarra transferi gündemdeki sıcaklığını korurken, ilk ağızdan yeni açıklamalar yapıldı. Levent Nazifoğlu, Diarra hakkında ne dedi? İşte detaylar..

Galatasaray'ın Porto'dan 1 yıllığına kiraladığı Josue'nin imza töreninde konuşan Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Diarra ve forvet transferi konusunda açıklamalarda bulundu.

Diarra ile ilgili gelişmeler konusunda açıklama yapan Nazifoğlu, maddi bakımdan zor durumda olduklarını belirtirken forvet ihtiyaçlarının bulunduğunu ve bu durumu gözardı edemeyeceklerini dile getirdi.

Basın mensuplarının 'Diarra konusunda bir gelişme var mı' sorusuna Nazifoğlu, Diarra konusunda bir gelişme olmadığını ifade etti ve "Diarra'yla ilgili henüz bir ilerleme yok. Biz de bekliyoruz. Gelecek cevap doğrultusunda harekete geçip transferi bitirmeye çalışacağız ya da diğer seçeneklere yöneleceğiz" dedi.

Inter'de forma giyen Caner Erkin'in kulüpte sorun yaşaması ve Galatasaray ile adının anılması ile ilgili olarak ise Nazifoğlu, "Caner Erkin için şu anda bir şey yok. Takımın kimyasını bozar" dedi.

'Basın mensuplarının golcü transferi düşünüyor musunuz' sorusuna ise Nazifoğlu, "Golcü transferi Polodski'nin sakat olmasından dolayı dün forveti ikilemimiz gerekti yapamadık. Ama Eren tek başına kaldı. Maddi sıkıntımız var ama forvet ihtiyacımız da var. Yarın öbür gün başkanla bir toplantı yapacağız. Yönetim kurulumuz teknik direktörümüzün de raporu doğrultusunda ihtiyaçları gözden geçirecek ve karar verecek" şeklinde cevap verdi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski