Jason Denayer'i göndermediler


Galatasaray'a dönmeyi çok isteyen Jason Denayer'e kulübü Manchester City izin vermedi. Uzun süre havaalanında bekleyen Denayer izin verilmeyince geri döndü. İşte detaylar..

Jason Denayer'in Galatasaray'a transferi, Manchester City engeline takıldı. Belçikalı stoper ile her konuda anlaşan ve dün sabah saat 05:40'da İstanbul'a beklenen oyuncunun transferine İngilizler izin vermedi. Denayer bu nedenle milli takım kampından İstanbul'a değil Manchester'a gitti. İngiliz kulübü, genç oyuncuya, "Madem Galatasaray'a gitmek istiyorsun o zaman bonservisini getir" dedi. İngiliz ekibi 7 milyon euro da bonservis bedeli istedi. Ancak, Galatasaray bu parayı ödeyemeyeceğini iletti. Belçikalı futbolcu, Manchester City yönetimini ikna etmek için yoğun çaba harcadı ama başarılı olamadı.

MANCHESTER'DA BİR ASLAN VAR
Jason Denayer'i Manchester City'nin bırakmadığını açıklayan yönetici Levent Nazifoğlu, "Manchester'da bir aslan var. Kendisi sorunu çözmek için çok uğraştı ama havaalanından geri dönmek zorunda kaldı. Kendisini çok seviyoruz. İnşallah devre arasında alacağız" diye konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski