Sneijder'de mutlu son!


Takım en önemli yıldızı Wesley Sneijder'in gideceği haberleri taraftarda huzursuzluk yaratıyordu. Bugün gelen bir haber sevindirdi. İşte detaylar..

Galatasaraylı yöneticiler ile Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers Florya’da buluştu Albers, “Sneijder, Galatasaray’da olmaktan dolayı çok mutlu” ifadesini kullandı

Verdiği bir röportajda Galatasaray yönetimini eleştiren cümleler sarfeden Wesley Sneijder'in, Galatasaray'daki geleceği dün akşam gerçekleşen toplantıda netleşti. Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers ile sarı-kırmızılı yönetim dün Florya'da biraraya geldi. Albers, Sneijder'in sözlerinin çarpıtıldığını belirterek, "Sneijder, Galatasaray'da olmaktan dolayı çok mutlu ve kulüp yetkililerine herhangi bir sitemi olmadı. Başarılar kazandığı kulübüne hizmet edecek" dedi.

Galatasaray yönetimi de Albers'in bu sözleri üzerine Sneijder'in medya konusunda dikkatli olmasını istedi. Albers, ayrıca Hollandalı yıldızın yarışmacı bir ekipte var olmak istediğini vurguladı. Yönetim de Sneijder'in takım içindeki en önemli isimlerden biri olduğunun altını çizerek, Hollandalı yıldızın sorumluluk alarak takımı iyi yerlere taşıyacağına olan inancını ortaya koydu.

Menajer Guido Albers, Sneijder'in kulüpten alacaklarını da gündeme getirdi. Hollandalı menajer, ödeme konusunda yeni bir yapılandırmaya gidilmesini istedi. Yönetim de ödemelerin belirlenen plan dahilinde ödeneceğinin garantisini verdi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski